Plouă cu mesaje de condoleanțe după moartea șocantă a Mirunei, studentă de Medicină de 19 ani. Era fiica unor cunoscuți medici: „A fost un copil excepțional” –

Miruna, în vârstă de 19 ani, și-a pierdut viața în urma unei boli grave, lăsându-și toată familia și prietenii cu o durere uriașă în suflet.

Miruna era fiica unor cunoscuți medici din Focșani și era studentă la Facultatea de Medicină.

Tânăra a intrat în comă după ce a suferit un anevrism cerebral în timpul sesiunii universitare. Din momentul în care a intrat în comă, familia și prietenii s-au rugat până la final ca ea să își revină. Din păcate, nu a mai fost cazul.

Mai mulți oameni s-au adunat în Focșani ca să se roage pentru Miruna, însă destinul ei a fost altul.

Și primarul din Focșani, Cristi Valentin Misăilă, a pus un mesaj de condoleanțe la anunțul trist.

„Sunt alături de familia tinerei Miruna-Ioana Pîslaru, care ne-a părăsit mult prea devreme! Studentă a Universității de Medicină și Farmacie „Grigore T. Popa” din Iași, Miruna-Ioana Pîslaru avea foarte multe lucruri bune de făcut în această lume, pe care a lăsat-o în urmă atât de brusc și dureros, pentru toți cei care au cunoscut-o și au iubit-o.

A fost un copil excepțional, dovadă și faptul că, luna trecută, întreaga comunitate s-a strâns într-un lanț uman de rugăciune în Piața Unirii din Focșani. Dumnezeu să o odihnească în pace! Sincere condoleanțe familiei greu încercate”, a scris primarul din Focşani, într-o postare pe Facebook.

Miruna și-a găsit sfârșitul în secția în care a început să lucreze ca studentă. Era studentă la Facultatea de Medicină Grigore T. Popa din Iași. Acum, părinții ei se pregătesc pentru funeralii.