Cum s-a îmbrăcat Andreea Marin de 8 Martie. Rochia vedetei i-a fascinat pe toți: “Îmi place mult de tot!”

Andreea Marin a strălucit de Ziua Femeii printr-o apariție impecabilă pe rețelele de socializare, captivând inimile celor care o urmăresc. Îmbrăcată într-o rochie roșie elegantă, lungă, cu o fundă diafană în spate, confecționată dintr-un material satinat, vedeta și-a subliniat noua siluetă cu eleganță. Pantofii stiletto roșii și mănușile albe lungi au completat perfect ținuta ei impresionantă.

”La mulți ani, Femeie! Ești o adevărată minune, purtătoare a unei coroane nevăzute, simțită de cei ce te admiră! Acordă-ți prețuirea pe care o meriți, bucură-te de grijă, sensibilitate și dragoste. Fă pentru tine ceea ce visezi să primești de la cei dragi. Ai încredere în tine, în propria ta valoare. Sper că ziua ta să fie la fel de minunată ca tine!”, a transmis Andreea Marin, alăturând mesajului său fotografii uluitoare.

Urmăritorii săi de pe platformele sociale au reacționat imediat, inundând-o pe Andreea Marin cu aprecieri și comentarii admirative la adresa ținutei sale.

”La mulți ani de Ziua Femeii! Să fii mereu înconjurată de iubire, respect și admirație!”, ”Rochia este la fel de frumoasă ca și tine! De unde ai achiziționat această bijuterie? Îmi place enorm! Mulțumesc mult!”, ”La mulți ani, femeie minunată!”, ”Să ai parte de ani fericiti alături de cei dragi, tu și fiica ta”, ”La mulți ani! Ai un aspect foarte frumos. Mii de îmbrățișări din Italia” – acestea au fost doar câteva dintre mesajele emoționante primite de Andreea Marin.

Cele mai prețioase cadouri de Ziua Femeii
Într-un recent interviu, celebra vedetă a dezvăluit câteva dintre cele mai memorabile amintiri legate de Ziua Femeii. La fel ca orice mamă, darurile primite de la fiica sa, Violeta, ocupă un loc special în inima ei.

”Darurile primite de la fetița mea sunt neprețuite. În special în timpul copilăriei ei, când scria și desena cu atât de multă sensibilitate. Păstrez cu drag fiecare creație. Dar fiecare gest de dragoste venit din partea celor dragi ocupă un loc special în inima mea, nu doar cele materiale”, a mărturisit Andreea Marin pentru WowBiz.

Andreea Marin, aproape de silueta din liceu
În ultimul an, celebra prezentatoare TV a făcut schimbări semnificative în stilul său de viață, reușind să piardă impresionantul număr de 17 kilograme. Mândră de noua ei siluetă, Andreea Marin a dezvăluit că se apropie de măsurile pe care le avea în liceu. Pe lângă transformarea fizică, ea a observat și îmbunătățiri în starea ei de spirit, simțindu-se mai energică și mai bine.

”Am trecut de la mărimea L la M și chiar S la unele haine. Mai am puțin și ajung la măsurile de pe vremea liceului, încă vreo 3 kilograme și ating scopul. Dar să simți că îți recâștigi energia de acum 30 de ani este extraordinar, nu exagerez deloc! Și să te simți sănătoasă, să nu mai fii epuizată mereu… Și când te gândești că totul a fost rezultatul neglijenței noastre…”, a dezvăluit Andreea Marin într-un interviu pentru revista Viva!.