Drama neștiută a Lidiei Fecioru. Ce a putut să pățească în ziua nunții sale

Lidia Fecioru, în vârstă de 61 de ani, s-a evidențiat ca unul dintre cei mai renumiți bioenergoterapeuți și specialiști în domeniul sănătății alternative și al parapsihologiei din România. Originară din satul Orhei din Republica Moldova, Lidia provine dintr-o familie modestă și a avut parte atât de bucurii, cât și de necazuri în viața sa. Una dintre dramele neștiute pe care le-a trăit a fost în prima sa căsnicie – chiar în ziua nunții.

De la o vârstă fragedă, Lidia Fecioru a simțit pe pielea ei cât de dureroasă poate fi trădarea în dragoste. La vârsta de 18 ani, s-a căsătorit cu un bărbat cu zece ani mai în vârstă decât ea, fără să-și imagineze vreodată că decizia ei va fi atât de repede regretată. În ziua nunții, a descoperit că soțul ei avea o amantă însărcinată, iar această dezvăluire a pus capăt relației lor. Chiar și după mai bine de două decenii de la acest eveniment tragic, Lidia Fecioru își amintește drama prin care a trecut.

Încă din ziua divorțului, Lidia Fecioru a simțit dulceața libertății, dar a avut și momente de mustrări de conștiință și păreri de rău. După separare, a căutat să-și refacă viața, însă nici a doua căsnicie nu a fost lipsită de necazuri. Deși a trecut printr-o perioadă de refacere și renaștere, chiar și a treia căsnicie s-a sfârșit cu un scandal, după ce a descoperit infidelitatea soțului ei. Singurele binecuvântări din aceste experiențe au fost cei doi copii pe care îi are.

Cu toate că a traversat momente dificile, Lidia Fecioru a găsit forța de a se ridica și de a-și continua viața.