Andreea Bălan a dat vestea cea mare! Moment important

Andreea Bălan a anunțat o veste importantă! Un moment crucial în viața lor

Andreea Bălan și Victor Cornea au dezvăluit recent o veste remarcabilă din viața lor. Cei doi formează un cuplu de ceva timp și, datorită bunei lor relații, petrec mare parte din timp împreună.

Artista este alături de tenismen la toate competițiile sale și îl sprijină necondiționat. La începutul anului viitor, cei doi vor pleca într-o călătorie pe care o așteaptă cu nerăbdare.

Recent, Victor Cornea a fost desemnat unul dintre cei mai buni jucători de tenis din România. Momentan, sportivul se află pe locul 68 în clasamentul ATP la dublu.

Andreea Bălan, alături de Victor Cornea într-un turneu de tenis important

La începutul lunii ianuarie, mai exact pe 14, va începe turneul Australian Open. Tenismenul va concura în acest eveniment, iar Andreea Bălan va fi prezentă pentru a-l susține, ca întotdeauna, din tribune.

Într-un interviu recent, artista a mărturisit că este nerăbdătoare să ajungă în Australia.

„Acum el se pregătește pentru Australian Open, iar eu abia aștept să ajungem acolo. Este cel mai bun tenismen român la ora actuală, și sunt foarte mândră de toate rezultatele lui”, a declarat Andreea Bălan, conform as.ro.

Andreea Bălan, dezvăluiri despre prima întâlnire cu părinții lui Victor Cornea

Artista a traversat o perioadă în care a căutat să se cunoască mai bine, să găsească răspunsuri la întrebări care o frământau. În cele din urmă, viața ei s-a schimbat radical în bine.

Recent, Andreea Bălan a dezvăluit cum ceea ce experimentase în meditațiile ei a devenit realitate. O întâmplare petrecută în casa părinților lui Victor Cornea i-a confirmat că el este alesul.

„În timpul meditațiilor mele, vedeam mereu un lan de floarea soarelui și mă simțeam acasă. Când am ajuns la Sibiu, în casa părinților lui, am avut o revelație. Casa era plină de buchete de floarea soarelui. Acest moment mi-a confirmat că el este persoana din meditațiile mele, sufletul pe care îl căutam. A fost o realizare incredibilă să descopăr că el este acea persoană caldă și bună pe care o vedeam în meditațiile mele și că ne-am găsit unul pe celălalt”, a mărturisit Andreea Bălan pe canalul său de YouTube.