Cum și-a dat seama Teo Trandafir că este înșelată: „Pe mine poți să mă înșeli liniștit!” Și-a deschis sufletul în fața Ilincăi Vandici

Teo Trandafir a făcut dezvăluiri remarcabile în cadrul podcast-ului „Te ascult”, moderat de Ilinca Vandici! În timpul interviului, vedeta a vorbit deschis despre relațiile sale amoroase și despre modul în care a gestionat situațiile dificile din viața sa.

În calitate de invitată în podcast-ul „Te ascult”, moderat de Ilinca Vandici, Teo Trandafir a împărtășit nu doar aspecte din cariera sa impresionantă în televiziune, ci și detalii intrigante din viața personală. A vorbit deschis despre relațiile sale amoroase anterioare și despre motivele care au dus la eșecul acestora.

Într-un dialog sincer cu Ilinca Vandici, în cadrul podcast-ului „Te ascult”, Teo Trandafir și-a deschis sufletul și a dezvăluit detalii uluitoare despre cariera sa și momentele dificile care i-au marcat viața. Cele două prezentatoare TV apreciate se întorc pe micile ecrane din 11 martie, la Kanal D2, cu o nouă emisiune plină de divertisment și informații proaspete, intitulată “Follow us!”.

Întrebată de Ilinca Vandici despre motivele eșecului în relațiile anterioare, Teo Trandafir a mărturisit că fiecare situație a fost diferită. Deși a acordat partenerilor săi multă libertate și nu a fost niciodată posesivă sau geloasă, au existat diverse motive care au dus la eșecul acestor relații.

Teo a relatat: „De fiecare dată altceva! Uneori n-a mers pentru că el era foarte… e în continuare… cu piciorul în prag! Nu, noi nu facem asta! Alteori pentru că nu-mi era fidel! Eu nu mă prind de chestia asta cu fidelitate! Pe mine poți să mă înșeli liniștit! N-am nicio treabă! Oricum, repet… nu caut! La un moment dat am simțit eu că se întâmplă neîntâmplata! Era el așa cumva… mai cu capsa pusă! Parcă mi s-a părut mie! Parcă vorbea mult la telefon, parcă nu vorbea în casă la telefon! „Ești nebună! Dacă ai luat-o și tu fetiță… ultima reprezentanta pe care o știu eu… dacă și tu ai început să-ți pui întrebări de astea înseamnă că lumea s-a întors cu fundul în sus” și era adevărat!

Am crezut foarte greu! Dar am ajuns să mă obișnuiesc și cu asta! Mi-a zis el! Lipsise de acasă trei zile și nu l-am întrebat nimic când s-a întors! Și la un moment dat cred că l-am întrebat, dar nu îmi aduc aminte și n-a avut o justificare… nici asta nu m-ar fi deranjat, crede-mă! Lasă că trecem peste! Avem o viață împreună, vom drege! Dar n-am dres-o! Eu am așteptat s-o dregem și n-am făcut nimic am așteptat și la un moment dat am intrat în panică! Și o femeie când intră în panică indiferent de sexul ei biologic devine armă mortală și cred că ai trăit momentul în care ce era al tău trebuia să fie al tău! Dar sunt lucruri atât de demult trecute și atât de relaxant privite acum încât am început să nu mă mai gândesc la asta!”.