Cornelia si Lupu Rednic au dezvăluit motivul pentru care nu au copii: „Să am un copil de 16 ani şi să-mi zică asta”

Cornelia și Lupu Rednic au dezvăluit motivul pentru care nu au copii, explicând decizia lor în cadrul unei emisiuni recente. Cei doi artiști, recunoscuți pentru muzica populară, au sărbătorit de curând 25 de ani de carieră împreună și sunt căsătoriți de 27 de ani.

De-a lungul timpului, întrebarea pe care au primit-o cel mai des a fost legată de absența unor copii în familia lor. Într-o emisiune de pe postul TV Antena Stars, Cornelia a ales să lămurească acest aspect o dată pentru totdeauna.

Motivul principal pentru care cei doi nu au copii este orientarea lor către carieră și faptul că sunt mereu plecați în turnee, atât în România, cât și în alte țări. Această situație i-a făcut să nu ia în considerare posibilitatea de a avea copii, deoarece nu s-ar putea dedica în mod corespunzător unui sau mai multor copii, dat fiind programul lor încărcat.

Cornelia Rednic a explicat că, deși a fost o fată năzdrăvană, crescută de bunici până la vârsta de cinci ani, și că relația sa cu Lupu Rednic s-a transformat rapid din prietenie în căsnicie. Aceasta a subliniat că nu au avut copii pentru că nu ar fi avut timp să se ocupe de ei adecvat din cauza programului lor intens și a călătoriilor frecvente.

Decizia lor de a nu avea copii este una bine gândită și înțeleaptă, în conformitate cu stilul lor de viață și prioritățile lor profesionale.